Design interior

Conceptul modern al unei clinici dentare trebuie sa priveasca in ansamblu cabinetul dentar ca o entitate in care fiecare element separat trebuie sa vina in completarea celorlalte si sa se armonizeze perfect ele.

Un unit dentar care are ergonomia ca si principiu de baza este esential pentru functionarea optima a unui cabinet dentar, iar confortul pacientului si al medicului trebuie sa devina obisnuite.

Mobilierul unui cabinet dentar nu trebuie sa mai fie doar un loc unde sunt depozitate instrumentele si materialele ci o parte integranta a acestuia, armonizata cu unit-ul dentar pentru a asiguar un flux de tratament eficient.

De asemenea, aparatura medicala prezenta in cabinetul dentar trebuie sa fie de cel mai inalt standard pentru a creste increderea pacientului in medicul curant, fiind de asemenea demonstrat ca un pacient multumit va aduce cel putin 3 alti viitori pacienti.

Toate aceste lucruri sunt imbinate in conceptul Patifarm privind clinica dumnevoastra. Firma noastra va ofera brand-uri internationale de top in domeniul lor, toate selectate pentru a va oferi maximul in ceea ce priveste ergonomia, confortul si calitatea serviciilor pe care le oferiti dumneavoastra mai departe pacientilor.

center

« inapoi